Frendix App TireManager

FRENDIX TireMANAGER med nyutvecklad app som gör att du enkelt hittar kundens däck genom att skriva in bilens registreringsnummer.

Fungera utmärkt för allt från små lager där du bara har däcken i en eller flera container upp till större däckhotell med kanske 10000 däcksatser eller fler.

Du placerar kunden däcksats där du väljer och sedan kallar du platsen i appen för t.ex. B1 och skriver in bilens registreringsnummer.

Till nästa däcksäsong så skriver du in bilens registreringsnummer och B1 dyker upp på skärmen. 

Oavsett om du har FRENDIX däcklagerhyllor eller om du har andra system med liggande eller stående däck så fungerar FRENDIX TireMANAGER app.

För appen har du en låg månadsavgift som du snabbt sparar in eftersom appen har full kontroll på var alla dina kunders däck ligger. Prisexempel om du har upp till 300 däcksatser lagrade och är upp till 3 användare så är månadskostnaden från Euro 29.-. Billigt för att ha full kontoll på placeringen av kundens däck. Första månaden är gratis.

Hur kommer du igång med appen?

Kontakta oss snarast FrendixApp@frendix.se så berättar vi hur. 

Om ni till exempel har däcksatserna i container så kan du göra märkningen så här eller liknande:

Då får däcksatsen på översta hyllan, här rödmarkerad, märkning C1A3 och under den är däcksats C1A2 och under den är C1A1. Och så vidare.

Du behöver bara skriva in bilens registreringsnummer i appen och du får direkt placeringskoden, i exemplet ser du då C1A3.

För närvarande är Appen för android som bör ha NFC för att kunna hantera Frendix däckettiketter. Vi håller på att anpassa Appen även för iPhone.

Vill du få meddelande när Appen är klar för iPhone så maila till iPhoneApp@frendix.se så meddelar vi dig när det är klart. 

 Beställ Appen här:

Vill du att vi skriver in dina märkningar direkt i appen så bocka i rutan "Kod och layout för lager" när du beställer Appen.  Första månaden är gratis!

Har du Frendix hyllor eller liknande system så behöver vi bara veta antal hyllrader, antal sektioner i varje rad och hur många nivåer samt måtten X, Y och Z. Se nedan. Har du hyllor för stående däck så behöver vi motsvarande mått.

Maila sedan uppgifterna till oss på uppgifter@frendix.se så återkommer vi.


Här kan du läsa vad några användare tycker om FRENDIX TireMANAGER där FRENDIX App ingår:

Kerstin Möjder  på Bilcentrum i Kiruna investerade 2015 i nytt däckhotell med FRENDIX Däcklagersystem

Kerstin Möjder   Bilcentrum i Kiruna investerade 2015 i nytt däckhotell med FRENDIX Däcklagersystem och programvaran FRENDIX TireMANAGER för att ha full kontroll på kundernas lagrade däcksatser.

”Vi har inte haft programvara tidigare.

FRENDIX TireMANAGER är lätt att använda. Tidigare letade vi, nu vet vi direkt, och hittar vi inte kunden i system så vet vi att däcken inte är här.
Förut fick vi gå runt och leta för att sedan meddela kunden att vi inte hade däcken. Så vi sparar mycket tid. Allting var nytt, man lär sig från gång till gång, man lär sig att skriva ut från systemet och det är väldigt bra och underlättar. Jag, och även killarna och extrapersonal kommer lätt in i det. Vi har varit 9 personer och inte jobbat övertid, 739 satser + 50 satser i container. Det är ett lätthanterligt system.”

Jari Kantelinen, underhållschef, Autotalo Hartikainen

"Programmet är väldigt lätt att använda och ingen har haft några problem med det. Före FRENDIX TireMANAGER letade en person efter förlorade däck nästan en halv dag under däckbyte."

Jani Pernu, Field Director, Hertz

"FRENDIX TireMANAGER användarvänlighet och användbarhet har blivit rosade av våra användare. Däckhanteringen har gjorts enklare och förbättrats.

FRENDIX TireMANAGER har förbättrat vår logistik avsevärt. Den gamla modellen behövde många e-postmeddelanden, texter och samtal, och nu hanterar kontoret samma sak självständigt.

Vi hade logistiksystemet tidigare i Excel, där arbetsfaser upprepades förgäves. Den nuvarande modellen har påskyndat processen och gjort den mer tillförlitlig."

Teemu Lindroos, reservdelschef, Toyota Kaivoksela

"Intern logistik har accelererat och lösts  problem avsevärt. Över 90% av vår personal använder programvara på mobila enheter, så att alla inmatningar i programmet kan utföras oavsett plats.

Systemet föreslår lämpliga platser baserat på däckens storlek, så vi behöver inte tänka på att däcken passar för den platsen. På så sätt är kontrollen förbättrad, springandet fram och tillbaka är reducerad. Mobil användbarhet stöder detta enormt. "

LAGERSTATUS PÅ SKÄRMEN

Vyn är densamma i TireManager-däcklagerhanteringsprogrammet som det verkliga lagret. Därför kan du enkelt se typ av däck och typ av hyllor och även möjliga felaktiga placeringa av däck.

Frendix Däcklager med programvara för bra hantering

SKÄRMEN ÄR ALLTID MED DIG

Frendix TireManager kan användas med alla enheter som har internetanslutning och webbläsare.

Undvik att springa mellan din dator och hyllorna. Du kan kontrollera och ändra lagersituationen var du än är.

Frendix programvara för alla media

ALLTID ORDNING I DÄCKLAGRET

Med FRENDIX TireMANAGER undviker du vanliga problem:

1. Små däck placerade på platser som är avsedda för      större däck.


2. För breda däck får inte plats och om de trycks in så      kan de inte tas ut.


3. För stor diameter blockerar arbetsgången och              däcken kan inte tas ut från de övre nivåerna.

Frendix programvara gör att rätt storlek på hjul hamnar rätt

KOMPATIBELT MED DITT HUVUDPROGRAM 

FRENDIX TireMANAGER är skapat för att vara kompatibelt med din nuvarande programvara.

Det gör din lagerhantering enklare och snabbar upp.

Endast registreringsnummer behövs vid lagring.

Fungerar med all annan programvara.

Jag är intresserad av mer information om FRENDIX TireMANAGER